INSTÄLLD: Jon Henrik Fjällgren

27
feb
2022
27 feb


2022
17:00
De Geerhallen
Vuxen 530 kr, barn tom 18 år 320 kr

Längd: Ca 2 h (ingen paus)
Biljettsläpp: 10 november 2021
Arrangör: Sodar Value AB & Jon Henrik Fjällgren

Konserten är inställd!

Vi måste tyvärr komma med det tråkiga beskedet att vi kommer ställa in Jon Henrik Fjällgrens konserthusturné. Läget i samhället med nya utbrott av covid gör det omöjligt för oss att genomföra den spelning i Norrköping som vi hade tänkt då det inte blir rättvist för varken publik, musiker eller för oss som arrangör. Köpta biljetter återköpes inom en vecka till er. Ni behöver inte vidta några åtgärder.
Jon Henrik hälsar och tackar som ödmjukast för er tänkta närvaro och kommer bjuda igen med något liveframträdande på sociala medier framöver.


KONSERTHUSTURNÉ MED JON HENRIK FJÄLLGREN

I konserthus runt om i Sverige, Norge och Finland bjuds publiken på en mäktig och trollbindande konsert med starkt budskap på Jon Henriks unika sätt.  Det blir en musikalisk resa som är en hyllning till jorden och naturen vi lever i. Den traditionella jojken blandas med musik ifrån artister såsom Leonard Cohen, Eva Cassidy, John Lennon med flera. 

Efter genombrottet i Talang, tre starka bidrag i Melodifestivalen, succé i Let´s Dance och Stjärnornas Stjärna, över 70 miljoner streams på Spotify tar nu Jon Henrik steget in i flera av Scandinavians finaste konserthus.

”Att som same få ta in jojken i musikens finrum som ett konserthus står för känns otroligt inspirerande. För mig är naturen viktigare än någonsin och grunden till allt liv vilket jag vill hylla med denna turné. Jojken som uttrycksform kommer alltid att ligga mig närmst hjärtat men det kommer också framföras musik som passar in både i konserthus och som hyllar moder jord, hälsar Jon Henrik.”

Handikapplats samt ledsagare bokas genom biljettkassan på 011-155100

Du kanske också är intresserad av

19:30 Flygeln
19:30 Flygeln
lör 12 mar 2022

Irländsk afton

18:00 Värmekyrkan
Alla evenemang