Gynning & Berg LIVE

29
jan
2023
29 jan


2023
16:00
De Geerhallen
Pris från 395 kr inkl. serviceavgifter

Längd: 90 min ingen paus
Åldersgräns: 13 år
Biljettsläpp: 9 november 2022
Arrangör: Live Nation

Köp biljett

CAROLINA GYNNING & CARINA BERG ÅKER PÅ TURNÉ

I början av 2023 ger sig två av Sveriges mest populära poddare och TV-profiler ut på en Sverigeturné. Live Nation i samarbete med Spotify presenterar Gynning & Berg LIVE! Turnén innefattar 9 städer med premiär i Malmö och turnéfinal i Stockholm.

Sedan 2019 har Carolina Gynning och Carina Berg delat med sig av sina liv på ett öppet och humoristiskt sätt genom podcasten Gynning & Berg –Hittar sig själva. Det är en poddfull av samtal om livets små och stora delar, med en stor dos humor och självdistans. Carolina Gynning och Carina Berg håller inte tillbaka -om något.

Efter tre år bakom poddmikrofonen får fansen nu äntligen uppleva Gynning & Berg -Live! ” Äntligen har vi fått upp modet och tummen ur arslet. Vi ska på turné. Det blir Gynning och Berg i livs levande form på scen. Vi bjuder på lika mycket babbel och visdom som i podden, men också SÅNG. Med nästan rätt toner. Och kanske dans.”, hälsar Carolina Gynning & Carina Berg.

Gynning & Berg –Live är en liveshow som arrangeras av Live Nation och presenteras i samarbete med Spotify. Den första delen, som löper under våren 2023, har premiär den 26 januari i Malmö.

Handikapplats samt ledsagare bokas via biljettkassan på 011-155100

Löjromstallrik med Champagne i champagnebaren Upstairs

Boka löjromstallrik

Mingelbuffé i Trozelliloungen

Boka mingelbuffé

Du kanske också är intresserad av

No items found
Alla evenemang