EXTRAFÖRESTÄLLNING GREASE – På Turné

17
jan
2021
17 jan


2021
14:00
De Geerhallen
Kat1) 695 kr Kat.2) 595 kr

Längd: Ca 2h 45 min inkl. paus
Biljettsläpp: 13 december 2019
Arrangör: Julius Production & Sangré Event

Köp biljett

Föreställningen har fått ett nytt datum, samtliga biljettköpare kommer få information via mail. Du kan också hålla dig uppdaterad på www.greasethemusical.se

Nu åker succémusikalen Grease från Nöjesteatern i Malmö ut på turné.

Grease, den rockiga kärlekshistorien, får varje dansnerv att spritta i kroppen!

 I Grease träffar Danny spelad av Anton Hagman sin Sandy, Caroline Johansson Kuhmunen, i en innerlig sommarromans. Väl tillbaka i skolan, som med fast hand drivs av Rektor Luych, spelad av Lotta Engberg, visar det sig att Sandy är den nya tjejen i klassen. Danny slits mellan det tuffa killgänget T-birds och känslorna för Sandy. Sandy passar inte in i ramen för det coola tjejgänget Pink Ladies och är därför inte heller en passande flickvän till skolans populäraste kille. Kommer Sandy att bli accepterad i Pink Ladies? Kommer Danny våga visa sina känslor? Detta är frågor som alla som sett John Travolta och Olivia Newton Johns berömda steg, vet svaret på. Från film till teaterscen – Grease är en historia som kan upplevas om och om igen!

För regin står Staffan Götestam som än en gång tar sig an uppdraget att bevara en 40 år gammal historia på ett modernt sätt, utan att tappa den klassiska Grease-känslan. Koreografen Siân Playsted skapar magiska dansnummer till låtar som Grease is the word, Greased Lightning, You´re the One That I Want och We Go Together.

Löjromstallrik med Champagne i champagnebaren Upstairs

Boka löjromstallrik

Mingelbuffé i Trozelliloungen

Boka mingelbuffé

Du kanske också är intresserad av

19:30 De Geerhallen
sön 17 jan 2021

GREASE – På Turné

19:00 De Geerhallen
sön 28 feb 2021

Tomas Andersson Wij

18:00 Flygeln
Alla evenemang