FRÅN ALADDIN TILL ELSA

5
feb
2023
5 feb


2023
17:00
Flygeln
Kat A: 495:-, Kat B: 450:-, Kat C: 395:-, Barnpris tom 13 år: 295:- Alla priser är inkl. serviceavgift

Längd: Ca 75 min, ingen paus
Åldersgräns: Rekommenderas från 5 år
Biljettsläpp: 23 september 2022
Arrangör: Tocca Entertainment

Köp biljett

Från Aladdin till Elsa är en spektakulär och fartfylld föreställning där hela familjen tas med på en lika magisk som musikalisk resa genom den tecknade och animerade filmens värld!

Låt er, via denna otroliga musikskatt, färdas genom välkända fantasivärldar och upplev tecknade superhits som ni aldrig hört eller sett dem förut.

Allt framfört av eminenta musiker och några av vårt lands mest spännande och briljanta nya stjärnor och underhållare!

 

MEDVERKANDE

JOEL ADOLPHSON är mest känd som en av medlemmarna av den omåttligt populära humortrion IJustWantToBeCool (IJWBC), som i över tio års tid gjort enorm succé på YouTube. Gruppen ligger även bakom ett flertal populära webb- och ljudboksserier på bland annat SVT och Storytel. 2020 medverkade Joel i SVT’s julkalender Mirakel där han spelade skurken Ernst Colt.

SANDRA KASSMAN har medverkat i flera scenproduktioner såsom Kristina från Duvemåla och Phantom of the Opera. Hon är även en meriterad röstskådespelare som bland annat lånat ut sin röst till Lilo Pelekai i Lilo & Stitch och nu senast till Mirabel i Disneys Oscarsbelönade storfilm Encanto.

VERONIKA WALLENTIN är utbildad musikalartist och skådespelerska vid Balettakademien i Göteborg och Stockholms Konstnärliga Högskola. Hon har synts bland annat som sångerska på Wallmans och i ensemblen i musikalen Forever Piaf på Göta Lejon.

NILS REINHOLTZ är en musikalartist som synts i ett flertal produktioner, däribland Ringaren i Notre Dame och Oliver!, båda på Göteborgsoperan. Senast kunde man se Nils på Chinateatern i Stockholm där han medverkade i Saturday Night Fever.

 

Handikapplats samt ledsagare bokas genom biljettkassan på 011-155100

Pannkaksmeny

Boka här

Du kanske också är intresserad av

No items found
Alla evenemang