Flamingokvintetten – 60 årsjubileet – The Farewell Tour

28
apr
2022
28 apr


2022
19:30
Flygeln
485 kr

Längd: ca 2 h 10 min inkl. paus
Åldersgräns: 13 år
Biljettsläpp: 28 oktober 2019
Arrangör: European Concerts Scandinavia AB

Köp biljett

Louis De Geer välkomnar Flamingokvintetten!

Välkomna till bandets 60-årsjubileum, The Farewell Tour och konsert i Flygeln.
En era börjar närma sig sitt slut. Någonstans har ju vägarna en ända. När Hasse Carlsson, Dennis Janebrink, Stefan Kardebratt, Douglas Möller och Ulf Georgsson nu packar bussen med samlade minnen från sina snart 200 succékonserter för slutsålda hus och 60 år på landets alla scener är det med ”The Farewell Tour”.

Någon kallade Flamingokvintetten dansbandens Rolling Stones – kanske för att de alltid gjort precis som de tyckt passat bra för deras musik och framför allt ett låtval de gjort för att de gillar just dessa låtar. Behövde inte alltid nödvändigtvis gå att dansa till men blev ”kultlåtar” ändå.

Hasse Carlsson som ju fortfarande har sin ”guldstrupe” kvar trots att han fyller 75 år 2019 och Dennis Janebrink, 73 år, lika ungdomligt glad och positiv som alltid är de två som var med när bandet startade. Stefan Kardebratt (keyboard) firar 2020 15 år i bandet, Douglas Möller (gitarr) hämtades från The Spotnicks 2008. Trummisen och schlagerfestivaltextförfattaren Ulf Georgsson tog över ”stockarna” 2014. Vad bjuder bandet på i denna konsertturné under 2021? Jo, samlade anekdoter, det bästa från alla dessa föreställningar och ett helt gäng ”grymma” Flamingolåtar. En låtkatalog som lätt svämmar över.

Varmt välkomna

Mingeltallrik i Flygeln

Boka mingeltallrik

Pausmeny

Bokning är inte längre möjlig.

Du kanske också är intresserad av

19:30 De Geerhallen
Alla evenemang