Dockhumor 2

24
sep
2022
24 sep


2022
19:30
Flygeln
Kat A: 540 kr  Kat B: 495 kr

Längd: Ca 1,5 h (ingen paus)
Biljettsläpp: 10 juni 2021
Arrangör: Kahlo

Köp biljett

Dockteater för vuxna som vill gråta av skratt!

Björn Carlberg och Petter Lennstrand är Sveriges mest älskade och erfarna dockspelare. Hösten 2022 åker de på Sverigeturné med sina legendariska dockor och den nya föreställningen ”Dockhumor 2”. Den 24 september kommer föreställningen till Flygeln i Norrköping! 

Efter succén med ”Dockhumor på Scala” som hyllades av kritiker och gick för fulla hus är de äntligen tillbaka. DN utnämnde den till “Bäst just nu” och konstaterade efter premiären att publiken tjöt “som sockeröverdoserade sexåringar på kalas” åt de folkkära dockorna. I den nya föreställningen kommer publiken få träffa tv-favoriter som Allram Eest, Kjell, Birgitta, Klotty, Ulf och Margareta, men även nya talanger som countryartisten Clint Cliffs och världens känsligaste person. Dessutom bjuds det på ett stort dock-bröllop på scen som dockorna är inbjudna till, vare sig de vill det eller inte.

–  Dockorna är så glada över att få komma ut igen. Även om Margareta har suttit i lyxig all inclusive karantän i Liechtenstein så börjar även hon känna att det spritter i benen. Allram som bor i Las Vegas är också rastlös och vill ”hitta på något”. Kjell hälsar att – det ska bli skoj, säger Björn och Petter.

–  Ulf verkar dra i trådar på andra sidan Atlanten och lyckas han kommer vi att få hit den berömde countryartisten Clint Cliffs. Vi funderar också på att boka in Operadivan Gloria Janman så att publiken får chansen att gå hennes ”Masterclass” i opera. Vi kan också bekräfta att vi kommer att ha med världens känsligaste person. I dagsläget vet vi dock inte vad han heter, men vi vet att han är väldigt känslig och har tackat ja, avslöjar Björn och Petter.

”Dockhumor 2” är hjärtlig och underhållande dockteater för vuxna med både docklegendarer kända från tv, såsom Allram Eest, Birgitta från ”Kjell” och Renata och Margareta från ”Operation Klotty”, men även helt nya talanger. Allt framfört med en unik teknik av de mycket skickliga dockspelarna Petter Lennstrand och Björn Carlberg som tillsammans kallar sig Dockhumor.

Arrangör: www.kahlo.se

Handikapp-plats samt ledsagare bokas genom vår biljettkassa på 011-15 51 00

 

 

Mingeltallrik i Flygeln

Boka mingeltallrik

Du kanske också är intresserad av

20:00 Värmekyrkan
Alla evenemang