Andreas Lundstedt Disco Undressed

5
aug
2021
5 aug


2021
20:00
Kråkholmen
275 kr

Längd: Ca 1h 15 min (ingen paus)
Biljettsläpp: 23 juni 2021
Arrangör: Louis De Geer

Köp biljett

Tider:

Kl 18.30 Dörrarna öppnas och överblivna biljetter säljs utan krav på antal – ingång genom Louis De Geers huvudentré
Kl 18.30 Kråkholmens grilltallrik serveras för bokade matgäster. Baren öppnar.
Kl 20.00  startar showen och håller på ca 1,15 h


Förgyll kvällen med vår grilltallrik!

Vi erbjuder också Kråkholmens grilltallrik i samband med föreställningen som serveras från kl 18.30

I grilltallriken ingår fläskfilé från grillen, bakpotatis, kryddsmör & BBQ-sås, nybakat bröd & smör samt sallader. Dryck tillkommer.

Pris: 195 kr inkl. serviceavg.

Endast förköp senast dagen innan kl 12.00

Vid allergier ska kunden maila till biljett@ldgab.se senast måndag 2/8.

 


Andreas Lundstedt på Kråkholmen!

Sommaren 2021 åker Andreas Lundstedt från Alcazar runt med sina egna favoriter från Disco-eran. Med en varm soloturné med musikerna Andy Pfeiler, Magnus Almqvist och Martin Höper fyller de sommarsverige med soulversioner av våra käraste discolåtar.

Det blir Discohits i en intim, jazzig och funky version med mer soulkänsla – som känns igen från Andreas TV program på SVT “I Will Survive”, som handlade om just Discons historia.

– Jag längtar efter att få komma ut och möta publiken igen och mitt hjärta slår hårt för discon. Det ska bli så roligt efter ett års tystnad att få ge dessa speciella versioner av discoklassiker liv i sommarsverige. Jag kommer med en av sommarens mysigaste och svängigaste konserter! hälsar Andreas.

Sveriges discokung Andreas Lundstedt började sin karriär i gruppen Stage Four – tillsammans med Peter Jöback, Lizette Pålsson och Lisa Nilsson. Men det är från gruppen ALCAZAR vi känner honom allra bäst, och från Melodifestivalen, där han medverkat vid nio tillfällen, på alla möjliga olika sätt.

Alcazar bildade Andreas 1998 tillsammans med vännerna Tess Merkel och Annika Kjærgaard, samt Magnus Carlsson. Gruppen kom att få stora framgångar med flera internationella radiohits under 2000-talet. Från 2007 bestod Alcazar av Andreas, Tess och Lina Hedlund. Under 2018 firade de 20 år med en omfattande höstturné som avslutades på självaste nyårsafton då de gjorde sin allra sista konsert tillsammans.

Sedan har vi även sett Andreas Lundstedt som programledare i I Will Survive på SVT, artist i Stjärnornas stjärna på TV4 och vem minns inte hans succé i Let’s Dance 2020?!

I sommar är det dags för Andreas att möta publiken live igen, då tillsammans med Andy Pfeiler, Magnus Almqvist och Martin Höper, där de bjuder på låtar, och discohits speciellt, som ligger Lundstedt varmt om hjärtat. Turnén går under det lekfulla namnet ”DISCO UNDRESSED”.

 

 

Kråkholmens grilltallrik

Boka här

Du kanske också är intresserad av

No items found
Alla evenemang