Slutsålt

Changes – Thomas Di Leva tolkar David Bowie

24
apr
2022
24 apr


2022
19:30
Flygeln
495 kr

Längd: Ca 1 h och 15 min (ingen paus)
Biljettsläpp: 21 november 2019
Arrangör: Programbolaget / Monarch Music

Evenemanget är slutsålt!

Info:

Konserten flyttas från 17 september 2021 (från början 16 september 2020) till den 24 april 2022.
Köpt biljett gäller det nya datumet. Vid eventuellt återköp (exkl serviceavgift) ska det ske senast 15 oktober 2021 i Louis De Geers biljettkassa.

————-

Di Leva till Norrköping med Bowie-turné!

Thomas Di Leva fortsätter sin kritikerrosade David Bowie-turné “Changes”. En fascinerande konsertresa i tid och rum där publiken får njuta av David Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Thomas Di Leva.

Under våren 2018 intog Di Leva Hamburger Börs i Stockholm och tog publiken på en spännande showresa genom tid och rum samt dröm och verklighet genom David Bowies musikaliska storverk. Space Oddity, Heroes, Ziggy Stardust, Let’s Dance, Under Pressure, Fame, Life On Mars, Rebel Rebel och Changes var några av de klassiska låtarna som varsamt stöptes om till Di Leva-format.

”Di Leva bjuder på strålande Bowie-kavalkad” skrev Svenska Dagbladet och Dagens Nyheter hyllade föreställningen och skrev att Di Leva var “kusligt röstlik” och “återskapar David Bowies sound så nära det bara går”.

Nu har showen byggts om till en glittrade konsertturné och åker ut i landet. Showens titel ”Changes” grundar sig i ambitionen att publiken ska få känna historiens vingslag i både David Bowies karriär och livsgärning, samtidigt som den kommer att spegla samtidens olika vägval och stora förändringar som vi står inför.

– Bowies popkulturella gärning kan inte nog poängteras – hans unika kreativitet har inte bara påverkat mig utan flera generationers musik, kultur, konst och tankar. Min intention är att bjuda publiken på en musikalisk fest med både fascinerande yta och gåtfullt djup. Jag och publiken kommer att komma ytterligare ett steg närmre David Bowies hjärta och vision, säger Thomas Di Leva.

Presenteras av United Stage Artist i samarbete med Krall Entertainment och 2Entertain.
Arrangör Programbolaget & Monarch Music

Mingeltallrik i Flygeln

Boka mingeltallrik

Du kanske också är intresserad av

19:30 Flygeln
lör 17 sep 2022

THE ROY ORBISON STORY

19:30 Flygeln
19:30 Flygeln
Alla evenemang