Norrköpings största champagneprovning

11
okt
11 okt

19:00
Värmekyrkan
795 kr

Åldersgräns: 18 år
Biljettsläpp: 12 juni 2019
Arrangör: Louis De Geer & Franz Jäger

Köp biljett

Unik möjlighet!

Missa inte den unika chansen att få uppleva en champagneprovning med den världsledande champagnexperten Richard Juhlin.
Louis De Geer invigde 2014 champagnebaren Upstairs som har öppet i samband med konserter i De Geerhallen. I huset finns stor kunskap om drycken och vi håller regelbundet provningar för företag, nätverk och privata sällskap. Tillsammans med Franz Jäger bjuder vi nu in till Norrköpings största champagneprovning i Värmekyrkan med Richard Juhlin. En perfekt present om man ska uppvakta någon som fyller jämnt, ska gifta sig eller bara vill lyxa till vardagen.

Om Richard Juhlin
Richard Juhlin är svensk champagnekännare och författare till flera böcker om champagne som även översatts till andra språk. Han har provat och poängbedömt 8 000 champagner och även dubbats till riddare i Champagne, Frankrike. Han använder ofta blindprovningsmetoden double jeu, för att skilja champagnehusen åt.
Han driver The Richard Juhlin Champagne Club, gör TV-program, arrangerar resor, utför källarkonsultation, middagar och framförallt leder vinprovningar med tillhörande föreläsning i ämnet världen över.
Hans målsättning med föredraget/provningen är i första hand att åhörarna ska tycka att ämnet är så intressant att de kommer att umgås med drycken champagne på ett helt annat sätt efter att ha lyssnat på honom och fått chans att själva använda sina sensoriska sinnen under provningen. I andra hand vill han ge en underhållande stund. I tredje hand kommer inhämtandet av kunskap.

Efter provningen serveras Creme Ninon med bröd (grön ärtsoppa toppad med champagne). Baren är öppen och DJ underhåller.

Du kanske också är intresserad av

tor 10 okt

Snittar & Bubbel

18:00 Louis de Geer
lör 12 okt

Jubileumsmiddag

17:00 Trozelligalleriet
fre 1 nov

WOODSTOCK 50 ÅR

19:30 De Geerhallen
fre 1 nov

Hov1

20.00 Flygeln
Alla evenemang