INSTÄLLT: Babblarna Andra Musikalen – Bibbel Babbel Bubbel

10
apr
2021
10 apr


2021
14:00
Flygeln
Ordinarie 215 kr, Barn-16 år 190 kr

Längd: Ca 40 min (ingen paus)
Biljettsläpp: 22 oktober 2019
Arrangör: Mys Artisteri

BABBLARNA ANDRA MUSIKALEN TVINGAS STÄLLA IN

Kära gäst!

Du som läser detta har köpt biljetter till ”Babblarna Andra Musikalen – Bibbel Babbel Bubbel” den 10 april 2021 i Flygeln i Norrköping.

In i det längsta har vi hoppats och planerat för att kunna förverkliga denna underbara glädjespridande upplevelse för våra minsta. Senaste tidens utveckling i vår omvärld, har tvingat oss att med sorg i våra hjärtan besluta oss för att ställa in föreställningarna.

Du som köpt biljetter till Babblarna kommer att få göra återköp (exklusive serviceavgifterna) senast den 9 april och det gör du på följande sätt:

Maila följande uppgifter till biljett@ldgab.se:

  • Bokningsnummer
  • Bank
  • Kontonummer och clearingnummer

Du kan också besöka biljettkassan på Louis De Geer, öppen tisdag-fredag kl 11-14

Om allt blir som vi vill och om Corona släpper greppet om Sverige, kommer en sprillans ny julmusikal med Babblarna se dagens ljus i slutet på detta år. Planen är att komma tillbaka till Flygeln i Norrköping söndagen den 31 oktober. (Skriv gärna in det i kalendern!) Just därför kommer du som trogen kund någon gång under våren, på denna mailadress, få ett mail med erbjudande om att boka de bästa platserna före alla andra. Planerar du att byta mailadress, kan du gå in och anmäla dig till nyhetsbrevet om att bli Babblarnas musikalkompis på https://babblarna.se/live/ Där kommer du få samma erbjudande.

Till sist vill vi verkligen tacka er, våra kunder och framför allt alla underbara barn som har haft tålamod i dessa konstiga, oförutsägbara tider. Ni skall veta att allt det stöd ni gett oss under den här tiden får oss att kämpa vidare och vi längtar verkligen efter att få bjuda er på riktigt fina föreställningar snart igen!

Stort tack för ert tålamod och förståelse!

My Blomqvist Olsberg och alla i Babblarna-produktionen

……….

Dundersuccén med första musikalen och 431 spelade föreställningar har fått en uppföljare!

En färgglad, bubblig, interaktiv, svängig och rolig föreställning med barnens stora favoriter Babblarna, Faffa, Vovvo och Klonk. Vi blandar språklek och svängig musik – och framför musikalen med tal, tecken, sång och dans.

Ni får träffa Babba som inte alls vill gå och lägga sig. Tillsammans med roboten Klonk vill Babba bygga en koja som de alla ska sova över i. Men Vovvo är busig och väcker Babblarna hela tiden… Barnen i publiken får dansa och sjunga med till både nya och gamla låtar; ”Bibbel Babbel Bubbel”, “Grattislåt”, ”Stompalång Tut Pling Sång”, ”Första Låten” och många, många fler.

Föreställningen är rekommenderad från 2 år.
– Alla från 0 år betalar och behöver en biljett, även om de sitter i vuxens knä.
– Medtag gärna sittkudde till barnen.

Du kanske också är intresserad av

lör 11 sep 2021

Snövit The Musical

12:00 Flygeln
16:30 Flygeln
14:00 Flygeln
Alla evenemang