Al Pitcher – Sverige Syndrome

27
okt
27 okt

19:30
Flygeln
Ordinarie 395 kr, Student 215 kr (begränsat antal)

Längd: Ca 1,5h (ingen paus)
Biljettsläpp: 28 mars 2017
Arrangör: Lifeline

Köp biljett

Häpnadsväckande träffsäkerhet

Al Pitchers tidigare tre soloturnéer har samtliga varit rejäla publikframgångar som spelats för utsålda hus. Nya standup-showen Sverige Syndrome har premiär 27 oktober och beskrivs av Al som ett kärleksbrev till hans nya hemland Sverige.

Ingen observerar oss svenskar som Al Pitcher, med stor värme och häpnadsväckande träffsäkerhet. Hans soloföreställningar Fika, Påtår och Nääämen it’s Al Pitcher har gett honom en stor och trogen publik. I nya föreställningen Sverige Syndrome vänder Al på perspektivet och vi får lära känna vår nye landsman och ta del av hans resa: från födseln i England till barndomsåren i Nya Zeeland för att sedan landa här, med en svensk fru och två barn.

– Jag älskar verkligen att uppträda live och att få presentera en helt ny show för min publik är den bästa biten. Sverige Syndrome är min mest personliga show hittills. Den förklarar hur jag hamnade här, och varför jag stannar kvar, säger Al.

Tidigare pressröster om Al:
“Ett standupcomedyframträdande av världsklass” – HD, 5/5
“Jag minns inte när jag skrattat så mycket och så länge. Jag har nog aldrig gjort det tidigare, och jag var inte ensam.” – Jönköpings-Posten, 5/5
“Free-wheeling genius” – Sydney Morning Herald
“Every show is new and every show is unique.” – GQ

Arrangör: Lifeline

Mingeltallrik i Flygeln

Boka mingeltallrik

Du kanske också är intresserad av

fre 22 mar

Din jävla fegis!

19:00 Flygeln

Slutsålt

19:30 De Geerhallen
16:00 De Geerhallen

Fåtal platser kvar

19:30 De Geerhallen
Alla evenemang