INSTÄLLD: ABBA – ARRIVAL FROM SWEDEN

23
okt
2022
23 okt


2022
18:00
Flygeln
695 kr

Längd: Ca 1,5 h (ingen paus)
Åldersgräns: 13 år
Biljettsläpp: 4 november 2021
Arrangör: Besterman

INSTÄLLD KONSERT

På grund av de restriktioner och den stora osäkerhet som råder kring hur den närmaste tiden ser ut har vi tillsammans med vår ARRIVAL tagit beslutet att ställa in turnén 2022.
Det är såklart ett svårt beslut att fatta men vi har levt med en pandemi och restriktioner i snart två år som gjort det nästan omöjligt att anordna och genomföra konserter.

Vi kommer tillbaka med en ny fantastisk hyllningsshow till ABBA så snart läget lugnat sig och är mer stabilt. Biljetter återbetalas automatiskt senast 28/1 2022.


ARRIVAL FROM SWEDEN OCH ABBA´s Originalmusiker – ABBASOLUTELY – THE MUSIC OF ABBA
VÄRLDENS STÖRSTA OCH MEST ÄLSKADE ABBA SHOW – TURNERAR FÖR FÖRSTA GÅNGEN I SVERIGE

Showen som turnerat runt i över 70 länder, gjort 80 utsålda USA-turnéer och säljer ut arenor med upp till 50 000 i publiken och sålt ut världens mest anrika arena RED ROCKS i Denver, USA inte mindre än 10 år i rad – några av världens största symfoniorkestrar har bjudit in gruppen att spela med dem bl a Boston Symphony, San Francisco Symphony, Pacific Symphony, Dallas Symphony, Houston Symphony, Atlanta Symphony med flera.
Det fantastiska 10-mannabandet ARRIVAL FROM SWEDEN med några av Sveriges i särklass bästa musiker och musikalartister, och ABBA´s originalmusiker Mike ”Little Mike” Watson på bas, i den internationella ABBA-showen THE MUSIC OF ABBA – ABBASOLUTELY
Den Australiska ABBA-Fanklubben har utsett ARRIVAL FROM SWEDEN till ”Världens Bästa ABBA-show – Så nära originalet man kan komma”
ARRIVAL FROM SWEDEN fick 1999 en ”outgiven” ABBA-låt ”Just A Notion” av Björn och Benny som släpptes samma år, nu 22 år senare ger ABBA ut sin version av låten. Givetvis kommer låten ”Just A Notion” att framföras under konserten.
I januari 2022 kommer bandet ARRIVAL att göra en stor turné i England och Skottland där man gör konserter med de största och mest välrenommerade symfoniorkestrarna som bl.a London Philharmonic Orchestra på Wembley Arena i London och The Royal Scottish National Symphony Orchestra i bl.a Glasgow och Aberdeen

Handikapplats bokas genom biljettkassan på 011-155100

Du kanske också är intresserad av

19:30 Flygeln
19:00 Värmekyrkan
19:30 Flygeln
Alla evenemang