En kväll för barnen

Välkomna till en kväll där vi tillsammans fokuserar på det tunga ämnet barn och cancer.

Syftet är att lyfta, belysa och informera i ämnet samtidigt som vi tillsammans samlar för att hjälpa forskningen framåt. Vi vill visa att alla kan bidra och göra något. Vi ser en stor möjlighet för Norrköping, kommunen, näringslivet och privatpersoner att gå samman och göra skillnad. I år lyfter vi ämnet kring barn och cancer. Vi tror och hoppas på att galan blir återkommande, där vi år efter år får möjlighet att tillsammans med hela Norrköping göra skillnad inom viktiga ämnen som ligger oss alla varmt om hjärtat.

STORT TACK TILL ALLA SOM VAR MED OCH BIDROG TILL ATT EN KVÄLL FÖR BARNEN TILL FÖRMÅN FÖR BARNCANCERFONDEN BLEV MÖJLIG!

TILLSAMMMANS SAMLADE VI IN CA 373 000 kr som oavkortat går till Barncancerfonden. För bilder från kvällen besök våra sociala medier på Facebook och Instagram under namnet En kväll för barnen.

Stötta galan och insamlingen

Vi hoppas att alla som kan är med och stöttar galan och insamlingen som i år riktar sig till att bidra till Barncancerfondens viktiga insats. Galan kommer att informera i det viktiga ämnet barn och cancer, men också fokusera på att samla in pengar som går till Barncancerfondens viktiga arbete.

Välkommen att delta i En kväll för barnen du också. Tänk på att du bara genom att delta bidrar till att stödja Barncancerfondens arbete då hela överskottet, hälften av biljettpriset går oavkortat till Barncancerfonden.

Under kvällen kommer vi tillsammans att få ta del av berättelser och information i ämnet barn och cancer, men även känna hopp i musiken och insamlingen som vi gör tillsammans. Kvällen börjar kl 18:00. Varmt välkomna till Flygeln!

Pris

1495:- ger entré till galan, välkomstdrink och trerättersmiddag. Överskottet, hälften av biljettpriset går oavkortat till Barncancerfonden. Tid 18:00 – ca 23:00

Program

Andreas Lundstedt kommer med axplock från sin hyllade konsert Freedom – the music of George Michael. Med på scen finns också den fantastiska ”Freedom-kören” bestående av Kajsa Borg, Jonathan Jaarnek och Jennifer Jaarnek.  Joyvoice och Izabella ”Bella” Swartz är två ytterligare akter som kommer att bidra till en fin stämning under kvällen. Stråkkvartett från Norrköpings Symfoniorkester medverkar under kvällen. Vi kommer även att få möta drabbade familjer, Barncancerfonden, Tobiasregistret, få veta mer om forskningen.

Under kvällen kommer auktioner hållas där vinstsumman skänks till Barncancerfonden.

Var med och bidra du också!

Anderas Lundstedt – Andreas Lundstedt kommer med axplock från sin hyllade konsert Freedom – the music of George Michael | Joyvoice & Hanna Rydman körensembler – uppträder med 60-mannakör | Bella – Izabella Swartz | Stråkkvartett från Norrköpings Symfoniorkester | WAOW KIDZ |
Pär Johansson – Kvällens konferencier.

Auktioner till förmån för Barncancerfonden

Var med och bjud på auktionerna hos PS Auction. Alla intäkter för auktionerna går oavkortat till Barncancerfonden. Under kvällen kommer även liveauktion att hållas med några exklusiva objekt. Redan nu finns några fina auktioner ute hos Ps Auction

Auktionssponsorer:

Reijmyre glasbruk, RosenSerien, SmashFit, Let´s Paint, The Lamp Hotel, Camp Järvsö, Friskis & Svettis, Eldabutiken, Kolmårdens Djurpark, Fenix Brewery, Villa Fridhem, Health by L, Runzpire, Åhlenius strateger, Skylta, Comfort Hotell, Make UP Center Norrköping, Ica Smedby, Gryts Varv, Fyrudden

Sponsorer och samarbetspartners

Tack till våra sponsorer och samarbetspartners!

Guld

Silver

Brons


Samarbetspartners


Kvällen arrangeras av: