Covidpass-kontroll vid våra evenemang! 

Uppdatering 211223:

På grund av nya restriktioner som innebär ett maxtak på 500 personer för covidpass och utan avstånd  mellan sällskap har vi tillfälligt stoppat biljettförsäljningen till vissa evenemang vid 500 sålda biljetter. Konserter med endast ståplats kan för tillfället inte genomföras.

Läs mer om de nya restriktionerna


 

Regeringen har beslutat om en ändring i begränsningsförordningen som möjliggör användning av vaccinationsbevis vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. Ändringen träder i kraft den 1 december 2021. Vi på Louis De Geer konsert & kongress vill fortsatt genomföra evenemang, men samtidigt verka för minskad smittspridning och att besökare känner sig trygga. 

Om du från och med 1 december 2021 och framåt planerar att besöka oss vid ett evenemang måste du kunna visa upp ett vaccinationsbevis som intygar att du tagit minst två vaccinationsdoser. Vaccinationsbeviset ska vara digitalt eller i pappersform och uppvisas tillsammans med giltig legitimation. Personer under 18 år och personer som av medicinska skäl inte bör vaccinera sig mot covid-19 är undantagna,  men de sistnämnda ska kunna visa upp läkarintyg. Vi ber även att de i sällskapet som är under 18 år, som skulle kunna misstas för att vara 18 år, tar med sig giltig ID-handling. 

Om du redan har ett vaccinationsbevis, vänligen kontrollera att det fortfarande är giltigt, då det behöver förnyas efter 6 månader. Besökare som varken kan visa upp vaccinationsintyg eller läkarintyg kommer avvisas vid dörren. PCR-test eller liknande kommer inte godkännas.

Tänk därför på att komma i god tid inför evenemangsstart då denna hantering kommer att ta extra tid.  

Observera att detta gäller endast allmänna sammankomster och offentliga tillställningar, inte konferens, middag eller fest för slutna sällskap.

Pressmeddelande regeringskansliet