Konferens

Hos oss finns alla möjligheter för konferens och företagsevent – från två personer till flera tusen. Vi kan hjälpa dig från idé och planering till genomförande.

Läs mer

Evenemang

Ett konsertbesök är en musikupplevelse man bär med sig länge. Här hittar du alla publika arrangemang och konserter i De Geerhallen, Flygeln och Värmekyrkan.

Läs mer

Företagsevent

Hos oss står du i centrum. Men vi förväntar oss inte att du kommer med alla svar. Vi hjälper dig oavsett det gäller en konferens, gala, företagsevent eller kick off.

Läs mer

Smaker

Maten är en viktig del av både helheten och upplevelsen under era möten. Hos oss tänker vi klimatsmart och vill att maten ska ge en bra magkänsla utifrån både kvalitet och produktionssätt.

Läs mer

Lunchbuffé i vackra Industrilandskapet

Vi serverar under säsong två rätter samt veckans vego, veckans soppa, stor grönsaksbuffé och bröd. Kaffe och kaka på maten ingår.

Hela veckans meny

Lokaler

Läs mer här

Intresserad?

Prenumerera på nyhetsbrev

Registrera här

Aktiviteter

Lär mer här

Upptäck, upplev och uppnå något nytt.

Mitt i hjärtat av Norrköpings Industrilandskap hittar du en plats olik det mesta. Louis De Geer Konsert & Kongress erbjuder en arena för konsert, konferens, företagsevent och matupplevelser. Vi har detaljerna som ger den där känslan man alltid söker och längtar till, något speciellt. Det som förflyttar dig ur vardagen en stund. Bli nykär i din livskamrat, skratta alldeles för högt med dina vänner. Lär känna någon du aldrig mött, eller någon du jobbar med varje dag.

Mer om oss

Aktuellt på Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Glad påsk! 🐣

Glad påsk! 🐣 ... Visa merVisa mindre

Kommentera på Facebook

❤️🐣🐓🐔💐

Glad påsk

Glad påsk!💚

1974 Tribute to ABBA den 15 oktober är tyvärr inställt! Återköp ska ska senast 4 maj i vår biljettkassa på Louis De Geer eller genom att maila biljett@ldgab.se. Stella Event hälsar att de kommer tillbaka till Sverige med ett nytt försök så fort pandemin är över, så håll utkik. 🧡

1974 Tribute to ABBA den 15 oktober är tyvärr inställt! Återköp ska ska senast 4 maj i vår biljettkassa på Louis De Geer eller genom att maila biljett@ldgab.se. Stella Event hälsar att de kommer tillbaka till Sverige med ett nytt försök så fort pandemin är över, så håll utkik. 🧡 ... Visa merVisa mindre

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Visa fler inlägg

Aktuellt på Instagram