Hoppa till innehåll
Restaurang Menyer Bankettmenyer

Bankettmenyer

Att mötas och bryta bröd tillsammans har varit en sed som för människor närmare varandra sedan tusentals år. Att avnjuta en bankettmeny till underhållning och festlig stämning är avancerad brödbrytning med ännu större effekt! Titta på våra menyer – visst blir man sugen? Dessa är komponerade utifrån köksmästarens val, men ni kan självklart kombinera som ni vill, eller sätta ihop en helt egen meny.

Vi väljer alltid lokala och väl valda råvaror

Priser gäller per person exkl moms om inget annat anges.
Minimum 30 gäster vid beställning av bankett samt buffémeny, är ni färre i sällskapet – begär offert.
Vi arbetar kontinuerligt med miljö och klimatfrågor och nyttjar gärna lokala leverantörer.
Vi köper i möjligaste mån svenskt kött. Vi måste tyvärr reservera oss för tillgången på vissa av de produkter vi använder i våra menyer, ju längre framförhållning du har i din beställning desto större chans har vi att tillgodose dina önskemål.
Vi är medlemmar i Östgötamat.
Vi serverar Löfbergs kaffe som är fairtrademärkt och ekologiskt.
Vårt bröd/ kaffebröd kommer från lokalt bageri.

Bankettmenyer

En tallrik med en elegant rätt i grunda och röda färger

Bankettmeny 1

Rökt hjortmousse, kavring, brynt smör, toppad med lingon och gräslök
Örttoppad fjällröding fylld med pilgrimsmussla och grädde, serveras med Sandefjordsås
Semifreddo med hallon och rostad mandel

535 kr

Bankettmeny 2

Rökt laxkupol med blomkålscreme, forellrom och dillknäcke
Kalvmedaljonger med champinjoner, lök, tomat och persilja i mustig rödvinssås, serveras med strimmelpotatis
Passionsfruktsparfait, choklad-tartlette, kolapannacotta

565 kr

Bankettmeny 3

Krämig räk-och kräftsallad med citronpärlor och knäckesticks
Helstekt ryggbiff ”4+marmorering”, chilipepparsås, serveras med vitlöksbakad Hasselbackspotatis
Ekologisk vaniljglasstårta från Sänkdalens gård med varm blåbärskompott


545 kr

En kock lägger upp mat på tre tallrikar

Bankettmeny 4

Kräftsoppa med skaldjursfräs och grönkålsflarn
Hjortytterfilé med havtornssky och prästostkryddad potatis
Kolapannacotta med chokladcrisp

535 kr

Bankettmeny 5

Körvelkryddad vitost med picklad rödlök och limeaioli
Grillad Portabello med bönor, paprika, purjolök och soltorkad tomatcreme, serveras med klyftpotatis
Äppelsmulpaj med kanel och kardemumma, ekologisk vaniljglass

475 kr

Dryckespaket

Dryckespaket 1

Ett glas kolsyrat vatten till förrätt
Ett glas vin med ombjudning/alkoholfritt alt. till varmrätt
Kaffe

160 kr

En bardisk med skålar med flaskor i

Dryckespaket 2

Ett glas mousserande vin/alkoholfritt alt.
Ett glas vin/alkoholfritt alt. till förrätt
Ett glas vin med ombjudning/alkoholfritt alt. till varmrätt
Kaffe

285 kr

Ett bord dukat med glas, bestick och blommor utomhus

Dryckespaket 3

Ett glas mousserande vin/alkoholfritt alt.
Ett glas vin/alkoholfritt alt. till förrätt
Ett glas vin med ombjudning/alkoholfritt alt. till varmrätt
Ett glas dessertvin/alkoholfritt vin
Kaffe

325 kr

Person häller upp bubbel i glas

Dryckespaket 4

Ett glas Champagne/alkoholfritt alt.
Ett glas vin/alkoholfritt alt. till förrätt
Ett glas vin med ombjudning/alkoholfritt alt. till varmrätt
Kaffe

295 kr

Frukt och grönsaker

Specialkost

Vår ambition är att alltid leverera likvärdig kvalité och innehåll på all förtäring för den som lider av någon typ av matallergi, detta kräver information i förväg samt noggrannhet vid leverans.

Vi behöver därför senast en vecka före genomförande information om anmälda allergier, listorna ska levereras i Excelformat med förnamn, efternamn samt allergi. Om man har väldigt omfattande allergi får gärna telefonnummer finnas med så vi kan ta kontakt om något är oklart alternativt bifoga lista på vilka råvaror man kan äta. Specialkost som beställs senare än ett dygn innan genomförande debiteras utöver anmält antal.

Vi kan tyvärr inte tillgodose dieter.

Vi kan inte ta på oss ansvar för luftburna allergier då oftast flera sällskap vistas i våra lokaler.

Välkommen att kontakta oss!

Är du intresserad av att boka någon av våra färdiga menyer eller komponera din alldeles egna meny?
Kontakta Liselotte för mer information!

Liselotte Andersson

VD

Ta del av alla våra fantastiska menyer

Prenumerera på dagens meny och nyheter från vår restaurang!

Ta del av kommande veckas lunch och andra matnyttiga nyheter kopplade till vår restaurangverksamhet genom att registrera dig på vårt nyhetsbrev!

Nyheter om evenemang