Bankettmenyer

Att mötas och bryta bröd tillsammans har varit en sed som för människor närmare varandra sedan tusentals år. Att avnjuta en bankettmeny till underhållning och festlig stämning är avancerad brödbrytning med ännu större effekt! Titta på våra menyer – visst blir man sugen? Dessa är komponerade utifrån köksmästarens val, men ni kan självklart kombinera som ni vill, eller sätta ihop en helt egen meny.

 

Kronärtsskocksallad med marinerad zuccini och rostad paprikacreme

Citron och oreganostekt hälleflundra med soltorkad tomat, Parmesanpotatis

Chokladfondant med saltkola och vispad grädde

 

Caesarsallad med räkor, hackat ägg och vitlökskrutong

Dragongratinerad fläskfilé med rödvinsås, rotfruktsgratin

Chokladtryfflar 2 p/p

 

Fänkålsstekt rödingfilé med örtsallad och citronaioli

Kalvstek och Wallenbergare med lingon och havtorn, rostad potatis

Passionsfruktsparfait med Dumlesnitt och hallon

 

Rökt laxmousse från Sjöarp med löjromsås och Boxholmsfleuron

Kantarell och gräslöksbakad ryggbiff från Östergötland med rotfruktssky, baconpotatis

Sänkdalens ekologiska kaffeglass med spunnet socker

 

Skaldjurstartlette med Parmesanchips

Hjortytterfilé med enbärsviltsky, syltade hjortron och syrad gurka, selleri- och potatispure

Mandelkorg med Sänkdalens ekologiska vaniljglass, serveras med ljummen hjortronmylta