Bankettmenyer 2018-04-10T13:58:45+00:00

Bankettmenyer

Att mötas och bryta bröd tillsammans har varit en sed som för människor närmare varandra sedan tusentals år. Att avnjuta en bankettmeny till underhållning och festlig stämning är avancerad brödbrytning med ännu större effekt! Titta på våra menyer – visst blir man sugen? Dessa är komponerade utifrån köksmästarens val, men ni kan självklart kombinera som ni vill, eller sätta ihop en helt egen meny. 

Pris per person samt exklusive moms om inget annat angers. Minimum 30 gäster vid beställning av bankett- samt buffémeny. Är ni färre i sällskapet, begär offert.

Sallad med äpple från Svärtinge, rostat sidfläsk från Wadstens chark, fårost,

selleridressing och brödkrutong

Halstrad hälleflundra med brynt äggsmör & pepparrot, pressad potatis

Chokladbrownie med saltkola och pecannötter

482 kr pp

 

Sotad tonfisk med wasabicreme och brödsticks

Kycklingfilé från Öland fylld med parmesan och basilika serveras med

cognacsås och vitlöksrostad potatis

Äppeltartlette med maräng och hallon

359 kr pp

 

Räk- och pepparrotsbakelse med forellrom och picklad rödlök

Porter- och ingefärsbakad fläsksida av rapsgris med ost och lökpaj(Boxholmsost)

Hallon- och vaniljparfait med stekt sockerkaka

363 kr pp

 

Sallad med Västerbottenostterrine, kräftor, dillcreme och fröknäcke

Helstekt oxfilé med cognacsdoftande pepparsås ,

vitlöksstekta champinjoner från Tornby, rostad potatis

Citronpannacotta med blåbärskompott och nötbräck

509 kr pp

 

Najadlax från Sjöarps rökeri med Östgötasenapscreme och friterad kapris

Hängmörad ryggbiff från Östergötland med tre sorters lök,

potatis och gorgonzolagratin

Ekologisk chokladglass från Sänkdalen med ljummen körsbärskompott

447 kr pp

 

Gurksoppa med sparriscreme

Vegetarisk biff med örter och champinjoner från Tornby, toppad med Najas halloumi

Mangomousse med frögranola och björnbärsrippel

342 kr pp