Lediga jobb

Vi söker Sälj- och konferenssupport till Louis De Geer konsert  & kongress

Är du en sådan person som har var sak på sin plats, älskar listor (gärna digitala) och blir lite pirrig av att sätta check vid en avklarad uppgift? Du gillar sådana där saker som avstämning och uppföljningar – det måste ju bli rätt, välgjort och alla nöjda, eller hur? Samtidigt chitchattar du med kassörskan i mataffären, gillar att prata i telefon och kommer efter två samtal ihåg vad personens katt heter och att hen gillar att virka på fritiden. Perfekt! Då skulle jag bli jätteglad om du läser vidare.

Du behöver alltså vara lite både ock. Ordningsam listälskare men samtidigt en social typ. Men det viktigaste är ändå att du älskar Norrköping lika mycket som vi gör och gläds åt att få hit besökare till vår fantastiska stad och dess största mötes- och nöjesarena.

Hos oss blir du en del av ett drivet och lösningsfokuserat gäng. Med mycket hjärta säljer och producerar vi event, konferenser och olika nöjesarrangemang i Norrköping, framför allt i våra huvudlokaler De Geerhallen med övriga huvudbyggnaden, Flygeln och Värmekyrkan. När foajén fylls av sorl från glada och förväntansfulla gäster, då får man pirr i magen av stolthet över sin arbetsplats, det är något man inte vänjer sig vid.

Du skulle bli en del av detta. En del av människors upplevelse. Det glada leendet i receptionen. Den som kan guida och svara på frågor. Den som hjälper våra kunder att snabbt få offert, korrekt och anpassat utifrån deras behov, i samarbete med utesäljarna. Ibland får du rycka in på konferensavdelningen och ta emot gäster, iordningsställa så de blir mottagna perfekt, ja – allt som rör konferensservice. Därför är branschvana ett klart  plus. Som du förstår behöver du:

·         ha hög social kompetens

·         vara mycket serviceminded

·         ha god administrativ förmåga

·         ha god datorvana och snabbt sätta dig in i nya system

·         ha lätt att uttrycka dig på svenska och engelska

·         tycka det är kul med olika arbetsuppgifter

·         vara beredd på att jobba när gästerna är här, vilket innebär flexibla tider

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning 100 %. Vi tillämpar 6 mån provanställning. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 27 oktober.

Frågor om tjänster besvaras av Liselotte Andersson (platschef) som nås på 011 -15 50 41, liselotte.andersson@norrkoping.se

alternativt av  Annika Nyström (försäljningsansvarig) som nås på 011-15 50 48, annika.nystrom@norrkoping.se. Ansökan mailas till Liselotte Andersson.


Vi söker kockar

Vi har mycket att göra och söker kock/kockar till köket. Dessutom blir vår kock Sara alldeles snart mamma och vi söker en vikarierande kock under hennes mammaledighet. Du blir en del av ett härligt gäng, får en väldigt bra chef i form av vår kökschef Hans-Ove Nilsson och möjlighet att jobba med allt från luncher och konferensfika till bankettmåltider. Att jobba hos oss innebär också att få erfarenhet av de mer extrema fallen, som exempelvis när vi håller i trerätters middagar för flera tusen personer.

Vi jobbar mycket med miljöfrågor och är en Green Key-ansluten anläggning. Det innebär att vi har stor del ekologiska matvaror, arbetar aktivt med att minimera matsvinn och har miljövänliga produkter och processer kring hanteringen av råvaror och i köket.

Om du har erfarenhet så är det en stor merit, men det viktigaste är din inställning. Kockyrket är tufft, med ibland långa pass, varierande arbetstider och pressade situationer såsom det blir i skarpt läge. Vissa sysslor är långrandiga, så är det absolut. Men andra är helt fantastiskt roliga om man har ett stort intresse för matlagning. Känslan när man avrundar ett pass efter en stor gala eller liknande, allt har gått bra och gästerna är supernöjda – den är svårslagen. Hos oss har vi en god stämning, lagkänsla, schyssta arbetsförhållanden och en vettig jargong.

Har du ett äkta matlagningsintresse och är en engagerad person som vill jobba i ett lag där man stöttar varandra både i med och motgång – hör av dig!

Ansökan

Maila din ansökan till Hans-Ove, hans-ove.nilsson@norrkoping.se. Hasse kan självklart även besvara frågor angående tjänsten.


Vi söker extrapersonal

Vi behöver hjälp i form av extra medarbetare i servis och bar. Det är såklart ett stort plus om du har erfarenhet av servering eller en servicebransch sedan tidigare. Men! Har du känsla för service, är social och snabbtänkt samt engagerad så lär vi upp dig, även om du inte tidigare jobbat i branschen. Om du pluggar är det ett perfekt extrajobb, då vi ofta behöver hjälp på kvällar och helger. 

Hos oss blir du en del av gästens upplevelse, oavsett om denne är på en konferens med jobbet, eller en kväll på konsert som de sett fram emot länge – därför är vi väldigt måna om att alla som jobbar hos oss vill att gästen får ett riktigt bra bemötande.

Du behöver ha fyllt 18 år för att söka tjänsten.

Ansökan
Maila din ansökan till Andrea, andrea.torrico@norrkoping.se. Andrea kan också svara på frågor angående jobbet.