Lediga jobb

Vi söker kockar

Vi har mycket att göra och söker kock/kockar till köket. Du blir en del av ett härligt gäng, får en väldigt bra chef i form av vår kökschef Hans-Ove Nilsson och möjlighet att jobba med allt från luncher och konferensfika till bankettmåltider. Att jobba hos oss innebär också att få erfarenhet av de mer extrema fallen, som exempelvis när vi håller i trerätters middagar för flera tusen personer.

Vi jobbar mycket med miljöfrågor och är en Green Key-ansluten anläggning. Det innebär att vi har stor del ekologiska matvaror, arbetar aktivt med att minimera matsvinn och har miljövänliga produkter och processer kring hanteringen av råvaror och i köket.

Om du har erfarenhet så är det en stor merit, men det viktigaste är din inställning. Kockyrket är tufft, med ibland långa pass, varierande arbetstider och pressade situationer såsom det blir i skarpt läge. Vissa sysslor är långrandiga, så är det absolut. Men andra är helt fantastiskt roliga om man har ett stort intresse för matlagning. Känslan när man avrundar ett pass efter en stor gala eller liknande, allt har gått bra och gästerna är supernöjda – den är svårslagen. Hos oss har vi en god stämning, lagkänsla, schyssta arbetsförhållanden och en vettig jargong.

Har du ett äkta matlagningsintresse och är en engagerad person som vill jobba i ett lag där man stöttar varandra både i med och motgång – hör av dig!

Ansökan

Maila din ansökan till Hans-Ove, hans-ove.nilsson@norrkoping.se. Hasse kan självklart även besvara frågor angående tjänsten.


Vi söker extrapersonal

Vi behöver hjälp i form av extra medarbetare i servis och bar. Det är såklart ett stort plus om du har erfarenhet av servering eller en servicebransch sedan tidigare. Men! Har du känsla för service, är social och snabbtänkt samt engagerad så lär vi upp dig, även om du inte tidigare jobbat i branschen. Om du pluggar är det ett perfekt extrajobb, då vi ofta behöver hjälp på kvällar och helger. 

Hos oss blir du en del av gästens upplevelse, oavsett om denne är på en konferens med jobbet, eller en kväll på konsert som de sett fram emot länge – därför är vi väldigt måna om att alla som jobbar hos oss vill att gästen får ett riktigt bra bemötande.

Du behöver ha fyllt 18 år för att söka tjänsten.

Ansökan
Maila din ansökan till Andrea, andrea.torrico@norrkoping.se. Andrea kan också svara på frågor angående jobbet.