Lediga jobb 2018-04-12T15:18:03+00:00

Lediga jobb

Vi söker Marknads- och kommunikationsansvarig

Vad erbjuder vi?

Hos oss på Louis De Geer konsert & kongress blir du en del av en arbetsplats med unika kvaliteter. Sorlet som stiger från foajén när förväntansfulla gäster strömmar in kan vara det bästa av allt. Vi möter människor i stunder när de kliver ur sin vardag för en stund – för konferens, konsert, högtid eller fest. Att skapa en minnesvärd upplevelse som är enkel och tillgänglig från första till nästa kontakt för våra kunder och gäster är huvudfokus för oss. Det övergripande målet är att skapa en bred musik- och kulturscen och attrahera stora möten samt events till Norrköping. Detta för att bidra till att vår kommun ska vara levande och attraktiv för att bo, leva och verka i, samt för att bidra till den turistekonomiska effekten genom en stark besöksnäring. I Louis De Geer konsert & kongress ingår huvudbyggnaden med De Geerhallen, Trozelligalleriet, Hemerycksalen, Kråkholmen, Upstairs och Vingen samt utöver det Flygeln samt Värmekyrkan.

Vad innebär din roll?

I din roll ska du värna varumärket i alla situationer, vare sig det gäller layout och tonalitet till diskussioner kring kundupplevelsen och var varumärket exponeras. Du behöver vara en telezoom med förmågan att lätt zooma ut och se helheten, för att sedan kunna zooma in och hantera detaljer. Du balanserar de tre benen konsert, konferens/event och restaurang i marknadsdialogen. Du kommer jobba både med strategi och ren produktion. Om någon säger ”men stretcha bilden lite så blir det bra” ska du bli synnerligen fyrkantig. När diskussionen kommer in på serifer och negativa ytor ska du känna dig som hemma. Att hitta den intressanta berättelsen och kärnan i händelser ska vara din hjärtefråga. Du ska även besitta tillräcklig erfarenhet och tålamod för att hantera budgetering, uppföljning och fakturahantering. Du ska med lätthet föra dialogen och berätta storyn oavsett kanal, från print till rörligt, från tryckt media till digital.

Du blir ansvarig för all marknadskommunikation, ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD. Du skall förstå de olika verksamhetsområdena och kundernas behov för att omsätta och konkretisera bolagets övergripande strategier och mål till marknadskommunikation.

Kunskaper

Du ska

·         kunna planera, implementera samt följa upp marknadsplan, kommunikationsplan och marknadsbudget.

·         kunna planera, genomföra och följa upp arbetet digitalt och på sociala plattformar.

·         kunna jobba obehindrat med grafisk produktion i Adobe Creative Suite.

·         kunna producera olika typer av texter, från formella dokument till kundkommunikation.

·         kunna skapa och driva storysharing/marknadsdialog med kund genom text, bild och rörligt material.

·         Arbeta självständigt med att uppfylla målen samtidigt som du stöttar teamet i marknadsfrågor och med ex vis grafisk produktion.

Utbildning

• Akademisk utbildning inom marknadsföring, media och kommunikationsvetenskap eller motsvarande på kandidat eller magisternivå.
Ansökan med CV, personligt brev, arbetsprover samt referenser och löneanspråk skall vara inne senast 30 april, urvalsprocessen sker löpande. Ansökan skickas till malin.singelso@norrkoping.se. Frågor om tjänsten besvaras av Malin Singelsö, malin.singelso@norrkoping.se, alt Magnus Nilsson, magnus1.nilsson@norrkoping.se.

 


Vi söker kockar

Vi har mycket att göra och söker kock/kockar till köket. Du blir en del av ett härligt gäng, får en väldigt bra chef i form av vår kökschef Hans-Ove Nilsson och möjlighet att jobba med allt från luncher och konferensfika till bankettmåltider. Att jobba hos oss innebär också att få erfarenhet av de mer extrema fallen, som exempelvis när vi håller i trerätters middagar för flera tusen personer.

Vi jobbar mycket med miljöfrågor och är en Green Key-ansluten anläggning. Det innebär att vi har stor del ekologiska matvaror, arbetar aktivt med att minimera matsvinn och har miljövänliga produkter och processer kring hanteringen av råvaror och i köket.

Om du har erfarenhet så är det en stor merit, men det viktigaste är din inställning. Kockyrket är tufft, med ibland långa pass, varierande arbetstider och pressade situationer såsom det blir i skarpt läge. Vissa sysslor är långrandiga, så är det absolut. Men andra är helt fantastiskt roliga om man har ett stort intresse för matlagning. Känslan när man avrundar ett pass efter en stor gala eller liknande, allt har gått bra och gästerna är supernöjda – den är svårslagen. Hos oss har vi en god stämning, lagkänsla, schyssta arbetsförhållanden och en vettig jargong.

Har du ett äkta matlagningsintresse och är en engagerad person som vill jobba i ett lag där man stöttar varandra både i med och motgång – hör av dig!

Ansökan

Maila din ansökan till Hans-Ove, hans-ove.nilsson@norrkoping.se. Hasse kan självklart även besvara frågor angående tjänsten.


Vi söker extrapersonal

Vi behöver hjälp i form av extra medarbetare i servis och bar. Det är såklart ett stort plus om du har erfarenhet av servering eller en servicebransch sedan tidigare. Men! Har du känsla för service, är social och snabbtänkt samt engagerad så lär vi upp dig, även om du inte tidigare jobbat i branschen. Om du pluggar är det ett perfekt extrajobb, då vi ofta behöver hjälp på kvällar och helger. 

Hos oss blir du en del av gästens upplevelse, oavsett om denne är på en konferens med jobbet, eller en kväll på konsert som de sett fram emot länge – därför är vi väldigt måna om att alla som jobbar hos oss vill att gästen får ett riktigt bra bemötande.

Du behöver ha fyllt 18 år för att söka tjänsten.

Ansökan
Maila din ansökan till Andrea, andrea.torrico@norrkoping.se. Andrea kan också svara på frågor angående jobbet.