Julen på Louis De Geer

Nu infinner sig julkänslan!

Första snön har fallit över stora delar av landet, julskyltningen har kommit igång och personligen har en och annan julsång nynnats på. Julfest, julbord och julkonserter närmar sig med stormsteg. Har du inte bokat redan är det hög tid. Många datum är bokade men än finns det några datum kvar och vi har flera lokaler du kan välja på. Hör av dig så löser vi det tillsammans!

Vi kan hjälpa dig med julbestyren

Hos oss kan vi ordna hela festen, från lokalen och maten till dekor och underhållning. Vi har många tips och idéer för den som vill ha hjälp med input. Våra lokaler med sina unika stilar och industriella historia ger en vacker bakgrund till festen. Vi kan hjälpa dig med menyförslag, vår sommelier med val av dryck. Vi kan vägleda dig kring dekor, tema, underhållning, hjälpa till med inbjudningar, fotografera, projektleda – alla julbestyr helt enkelt. Här hittar du prisexempel på julbord. Kontakta Liselotte om du har frågor eller behöver tips och råd. För julbord gäller prisexemplet vid minst 50 personer, men vi löser det såklart även om ni är färre .

Vad vore julen utan musik?

Julkonserter är en kär tradition och från slutet på november fylls våra hus av julmusik i alla dess former. Du hittar alla våra konserter här! Sortera på julkonsert om du bara vill se dessa.