Julen på Louis De Geer

Det närmar sig med stormsteg!

Nu närmar sig de hektiska tider när man plötsligt inser att det inte är långt kvar till jul, och de medföljande festligheterna. Boka in lokalen så ni har ett säkrat datum, så kan vi tillsammans arbeta fram ett fantastiskt event i lugn o ro.

Vi kan hjälpa dig med julbestyren

Hos oss kan vi ordna hela festen, från lokalen och maten till dekor och underhållning. Vi har många tips och idéer för den som vill ha hjälp med input. Våra lokaler med sina unika stilar och industriella historia ger en vacker bakgrund till festen. Vi kan hjälpa dig med menyförslag, vår sommelier med val av dryck. Vi kan vägleda dig kring dekor, tema, underhållning, hjälpa till med inbjudningar, fotografera, projektleda – alla julbestyr helt enkelt. Kontakta Liselotte om du har frågor eller behöver tips och råd. För julbord gäller prisexemplet vid minst 50 personer, men vi löser det såklart även om ni är färre. Du kan ladda ner julmenyn som PDF här.

Julpartyt 2017

I år har vi en julshow i Flygeln som kommer bli en perfekt kickstart på julen. Vi kallar den Julpartyt 2017, för det är precis vad det kommer bli! Eleonor Léone, Axel Schylström, Melanie Taylor och Elin Saanum står tillsammans med Barbados för en rafflande show. Vi startar upp med glöggmingel och julmusik i Foajen, och sätter oss sedan till bords vid scen och ett dukat bord. Vi kör på traditionellt julbord, men ett serverat sådant, så ni slipper vänta i köer. Datumen är 7-9 december och du kan läsa mer om partyt här!

Vad vore julen utan musik?

Julkonserter är en kär tradition och från slutet på november fylls våra hus av julmusik i alla dess former. Du hittar alla våra konserter här! Sortera på julkonsert om du bara vill se dessa.