Smaker

Smaker2018-03-19T09:58:59+00:00

Smaker

Smakupplevelsen är a och o för ett event. Från doften av kaffe vid morgonens registrering till glittrande glas med ystra bubblor till kvällens mingel. Att planera och laga mat för event är lite speciellt. Ibland gäller det kanske 20 personer, en mer normal mängd att skapa minnen i form av smak till. Men hos oss är det inte alls ovanligt att 700 gäster ska serveras. Ibland flera tusen.

Logistiken kring en trerätters middag för så många gäster kräver kreativitet och erfarenhet av just stora event. Alla ska få samma höga kvalitet och service. Att köksmästaren och restaurangchefen tillsammans med hela sin styrka i kök och servis har passion för god mat och dryck är ett måste, för att gång efter gång leverera på topp. Lottis och Hasse som leder köket är proffs ut i fingerspetsarna, och dessutom äkta makar som jobbat ihop i över tjugo år. På semestern reser de iväg till ännu fler upplevelser av mat och dryck. Liselotte är också en skicklig sommelier, men champagne som specialintresse. Inte konstigt att vårt kök är en trygg producent av smaker i toppklass!

Smaker är en så viktig del av konferens, företagsevent och konsertupplevelser, att de har en helt egen del av vår hemsida, så läs gärna mer och kika på våra menyer här!

Lisa Schäder, säljsupport på Louis de Geer Konsert & Kongress

Intresserad av konferens eller företagsevent?

Kontakta mig så berättar jag mer om hur vi på Louis de Geer kan hjälpa er!

Lisa Schäder

Sälj- & konferenssupport
011-15 50 35
lisa.schader@norrkoping.se