Thåström

Thåström

2
Nov
2 Nov

20:00
Flygeln
530 kr

Åldersgräns: 13 år
Biljettsläpp: 1 mars 2017
Arrangör: Welcome Concerts och Luger

Köp biljett

Thåström fortsätter beröra

Sveriges ohotat största rockstjärna heter Thåström. Med ett förflutet i ​bland annat Ebba Grön och Imperiet har han varit högaktuell i fyra decennier, och fortsätter kontinuerligt att beröra med sin patenterade Europablues. Hans livekonserter brukar existera i gränslandet mellan fantasi och verklighet – en tung och skoningslös musikalisk upplevelse som ständigt överraskar. I höst släpper Thåström ett nytt album ​som till stor del är inspelat i Hansa Tonstudio i Berlin och är producerat av Hell och Thåström. Under våren släpps första singeln. I samband med det kan vi nu meddela att Thåström åker ut på en omfattande Skandinavienturné hösten 2017 med nedslag i 20 städer.

Det senaste ​guldsäljande albumet ​ ”Den morronen” ​som kom 2015​, gavs full pott av DN och singeln ”Kom med mig” beskrevs som något av det vackraste han någonsin hade gjort. Med lika delar vacker poesi som manglande industriella texturer har Thåström etablerat solokarriären som sin kanske mest spännande och kreativa era. För trots att hans musikaliska recept har varit känt sedan länge så fortsätter han att hänföra sin ständigt växande fanskara på ett sätt som bara en riktig ikon kan. Att han är flerfaldigt ​G​rammisbelönad, ständigt kritikerhyllad och en artist som existerar i unikum i det här landet är med facit i hand kanske inte så konstigt.

Thåströms kommande nya album är som sagt ​ inspelat i Berlin – en plats som han både skildrat och verkat i tidigare, men som också tycks locka fram hans mest sällsamma skapelser. Med nytt material i ryggen kommer Thåström, precis som vanligt, att bjuda på ​​Sveriges bästa ​konsertupplevelse i höst.​

Dörrar till Flygeln: 18.30

Konsertstart: 20.00

Du kanske också är intresserad av

lör 6 Okt

INGROSSOxSANDMAN

19:30 De Geerhallen
17:00 De Geerhallen
19:30 De Geerhallen
lör 27 Okt

Hits of the 60`s

19:00 Flygeln
Alla evenemang
2017-03-03T10:50:53+00:00 3 mars 2017|