SON – La Bohème

SON – La Bohème

30
Mar
30 Mar

19:00
De Geerhallen

Längd: Ca 2 h 25 min inkl paus
Arrangör: Norrköpings Symfoniorkester

Köp biljett

Mimi ersätter Hanna Glawari

Den tidigare annonserade operetten Glada Änkan av Franz Lehar kommer att ersättas av Puccinis mästerverk, operan La Bohème.
Kungliga Operans omarbetning av Glada Änkan har blivit helt knuten till operahuset i Stockholm och innehåller tekniska lösningar som blivit omöjliga att flytta till scenen i De Geerhallen.

Vi är glada över att vi istället får möjlighet att erbjuda norrköpingspubliken den hyllade uppsättningen av en av världens mest älskade operor, La Bohème. När Kungliga Operan nu kommer till Norrköping blir det med en enastående rollista, och extra roligt är det att huvudrollen Mimi sjungs av Elin Rombo, som också var annonserad till Glada Änkan.

En ung kvinna knackar på dörren till en vindsvåning i konstnärskvarteren och en ung författare öppnar. Detta möte blir början på en av tidernas största kärlekshistorier. Med inspiration från sin egen tid som fattig student skildrar Giacomo Puccini med värme och passion några unga drömmares liv, bohemerna i 1800-talets Paris. Men den tidlösa historien skulle kunna utspela sig var som helst.

TILL DIG SOM KÖPT BILJETT:
Vi hoppas att du gärna vill gå på La Bohème, men vi erbjuder givetvis möjligheten att byta biljett till annan konsert med Norrköpings Symfoniorkester i De Geerhallen under säsongen 2016-17, eller lösa in biljetten i Turistbyrån, Norrköping, tel 011-15 50 00.

Konsertintroduktion kl 18.30 med Katarina Aronsson

 DIRIGENT Stefan Solyom

I rollerna:
Elin Rombo (Mimi)
Susanna Stern (Musetta)
Jonas Degerfeldt (Rodolfo)
Luthando Qave (Marcello)
Jens Persson (Schaunard)
John Erik Eleby (Collin)
Niklas Björling Rygert (Benoit)

m fl solister

Kungliga Operans kör
Barnkör

Puccini La Bohème, konsertant

 

Denna konserten ingår i Gul torsdagsserie som du kan läsa mer om på SONs hemsida här.

Löjromstallrik med Champagne i champagnebaren Upstairs

Boka löjromstallrik

Du kanske också är intresserad av

19:00 De Geerhallen
19:00 De Geerhallen
Alla evenemang
2017-03-29T14:22:22+00:00 2 januari 2017|