Extraföreställning: Peter & Bruno on Tour!

lör
18
Feb
18 Feb

15:00
De Geerhallen
Se info

Längd: Ca 3h 15 min inkl. paus
Åldersgräns: 13 år
Biljettsläpp: 4 oktober 2016
Arrangör: Live Nation

Köp biljett

Peter & Bruno kommer hem!

Stjärnorna från We Will Rock You, Rock of 80´s och Jersey Boys – Peter & Bruno åker på turné 2017

Ni har sett dem i Rock of Ages, We Will Rock You, Jersey Boys och snart i arenaturnén Rock of 80´s som har premiär nu på lördag. I början av nästa år åker dessa två multibegåvade stjärnor på konserthusturnén ”Peter & Bruno on tour”. Med sina gitarrer och uppbackade av ett rockband, kommer killarna bjuda på en show med allt från akustiska ballader till arenarock. Förvänta er klassiska hits från band som t ex Whitesnake, Eagles, Bon Jovi, Queen samt nyskrivna låtar.

Peter Johansson

Peter Johansson kan beskrivas med många olika epitet, till exempel: rocksångare, gitarrist, musikalartist, Queentolkare och Så ska det låta- veteran som har gjort stor succé i Londons West End. Efter Saturday Night Fever i Köln och A Chorus Line på GöteborgsOperan fick Peter huvudrollen som Galileo i musikalen We Will Rock You på West End i London. Peter gjorde närmare 800 föreställningar och tog publiken med storm. När han flyttade tillbaka till Sverige spelade han huvudrollen i musikalen Footloose i Göteborg och Stockholm. Därefter turnerade han med Rhapsody In Rock, On Stage och inte minst med Champions of Rock, hans egen hyllningsshow till Queen. Han har även hunnit med att spela Judas i Jesus Christ Superstar, Stacee Jaxx i Rock of Ages och Tommy DeVito i Jersey Boys.

Bruno Mitsogiannis

Bruno Mitsogiannis från Valdemarsvik är en av Sveriges klarast lysande musikalstjärnor och har radat upp stora roller de senaste åren. På GöteborgsOperan har han spelat huvudrollen Tony i West Side Story och på Cirkus har han spelat huvudrollen Galileo i Queen-musikalen We Will Rock You. Han har också spelat Gabriel i Next To Normal på Stockholms Stadsteater, huvudrollen i American Idiot på Malmö Opera, huvudrollen Drew i Rock of Ages och Frankie Valli i Jersey Boys på Chinateatern.

Peter & Bruno

Det var 2013, under repetitionerna av hårdrocksmusikalen Rock of Ages, som östgötarna Peter och Bruno fann varandra både som vänner och musiker. Sedan dess har de gjort flera framträdanden tillsammans som duo, bland annat i Så ska det låta där de tävlat tillsammans 3 år i rad. De skapade 2014 succéshowen ”Peter och Bruno – live på China” och tidigare i år skrev de skivkontrakt med BMG.

Showmeny

Pepparots-pannacotta med räkor & laxrom

Kalvschnitzel med champinjoner & spenat, Sesampotatis

Kaffe & chokladbit

Dryckespaket:

Ett glas vitt vin till förrätt/alkoholfritt alt.

Ett glas rött vin till varmrätt/alkoholfritt alt.

Showmeny serveras kl. 17.30

Bordsplacering, hänvisning på plats.

Pris

Endast Show/ 530kr

Show inkl. meny/ 860kr

Show inkl. meny & dryck/ 990kr

Löjromstallrik med Champagne i champagnebaren Upstairs

Boka löjromstallrik

Mingelbuffé i Trozelliloungen

Boka mingelbuffé

Pausmeny

Bokning är inte längre möjlig. Pausmeny kan bokas senast kl. 14:00 dagen innan evenemanget.