The Music of Motown feat. Afro – Dite

The Music of Motown feat. Afro – Dite

25
Feb
25 Feb

19:30
De Geerhallen
635 kr

Längd: Ca 1h 40 min (ingen paus)
Biljettsläpp: 2 juni 2016
Arrangör: Dröse & Norberg Production

Köp biljett

Hyllade ”The Music of Motown featuring Afro-Dite” som spelades på Berns kommer nu till Norrköping !

Glitter och glamour i den tempofyllda showen med Blossom Tainton, Gladys del Pilar och Jessica Folcker med ensemble . Massor av odödliga soulhits där energin sprudlar.

Inspirerade av framgången på Berns ger sig ”The Music of Motown featuring Afro-Dite” kommer till Norrköping och  ut på Sverigeturné. Mellan november 2016 och april 2017 besöks över 30 orter från Malmö till Luleå. Förutom stjärntrion Afro-Dite – Blossom Tainton, Gladys del Pilar och Jessica Folcker – medverkar flera andra artister.

– Det är ett underbart proffsigt gäng i showen som sprudlar av energi och värme. Musiken är tidlös och galet svängig. Publiken är med oss från första till sista tonen, säger Blossom Tainton.

– Motownlåtarna väcker nostalgi, konstaterar Gladys del Pilar. Det är högt tempo och folk är verkligen med på noterna. Yngre i publiken har här chans att höra varifrån dagens artister hämtat sin inspiration.

Med glitter, glamour och glimten i ögat serveras publiken ett 50-tal fullträffar från soulscenens 1960-tal och framåt. Tempot är högt, musiken svängig och hela showen en färgsprakande upplevelse.

Låtarna med sina raffiga arrangemang bidrog till att stöpa om musikvärlden. Diana Ross & The Supremes förknippas särskilt med Motowns soulfunkiga musik men där lyser även namn som Ray Charles, Little Stevie Wonder, Jackson Five, Thelma Houston, Smokey Robinson och Lionel Richie. Deras skivor har sålts i flera hundra miljoner exemplar.

Showen bjuder på ett pärlband med ”some real  genuine soulmusic” inklusive en mängd klassiska Motownhits…

 

Löjromstallrik med Champagne i champagnebaren Upstairs

Boka löjromstallrik

Mingelbuffé i Trozelliloungen

Boka mingelbuffé

Du kanske också är intresserad av

19:30 De Geerhallen
lör 27 Okt

Hits of the 60`s

19:00 Flygeln
18:00 De Geerhallen
19:30 De Geerhallen
Alla evenemang
2016-09-13T10:50:19+00:00 1 augusti 2016|