INGROSSOxSANDMAN

INGROSSOxSANDMAN

6
okt
6 okt

19:30
De Geerhallen
Se infotext

Längd: Ca 1,5 h (ingen paus)
Biljettsläpp: 1 juni 2018
Arrangör: Louis De Geer i samarbete med Live Nation

Köp biljett

Benjamin Ingrosso och Felix Sandman kommer till Norrköping!

Benjamin Ingrosso & FELIX SANDMAN erövrade våra hjärtan redan under Melodifestivalen. Deras bromance spred sig över Sverige likt en löpeld och de har gått sida vid sida sedan dess. Nu kan vi avslöja att de åker på en co-headline turné tillsammans och släpper turnépodcast på Spotify!

Benjamin Ingrosso och FELIX SANDMAN fortsätter att följa varandra. Efter en rungande 1:a respektive 2:a placering i Melodifestivalen släppte killarna sommarhiten ’Tror du att han bryr sig’. I höst fortsätter deras gemensamma resa när de ger sig ut på turné ihop. Killarna ser själva fram emot hösten:

”Vi är sjukt peppade på höstturné! Är alltid kul att få köra live och träffa sina lyssnare på riktigt! Att dessutom få göra det ihop med en polare och artistkollega är ju ännu fetare! Nytt material och massa gig – kommer bli en grym höst!!”

Benjamin Ingrosso

Sedan succén i Melodifestivalen har Benjamin Ingrosso gjort sig ett namn utanför Sveriges gränser. ’Dance You Off’ har slagit sig in på flera topplistor runt om i Europa och varit bland de 200 mest spelade låtarna i världen. ”Dance You Off” har nått platinastatus och inom kort kommer ny musik från Benjamin – vi längtar!

Felix Sandman

FELIX SANDMAN fick helt klart en raketartad start på sin solokarriär med singeln ’Every Single Day’. Bara en månad efter premiären i Melodifestivalen sålde låten platina och nådde förstaplatsen på både Svenska Spotifytopplistan och singellistan.

Benjamin och Felix har hyllats som förebilder efter deras genuina vänskap och support till varandra. Nu ser vi fram emot att låta svenska folket bli en del av deras bromance och att killarnas sprakande energi ska smitta av sig ännu mer ute i landet. Vi ses i höst!

Pris

Kat.1) 485:- Kat.2) 450:- Kat.3) 405:- Kat.4) 380:- Kat.5) 350:-

Löjromstallrik med Champagne i champagnebaren Upstairs

Boka löjromstallrik

Du kanske också är intresserad av

fre 1 mar

Seinabo Sey

20.00 Värmekyrkan
19:30 De Geerhallen
fre 22 mar

Backyard Babies

21:00 Värmekyrkan
19:00 Flygeln
Alla evenemang
2018-10-08T09:47:59+00:0031 maj 2018|