Ari Riabacke: Att våga är att vinna – i livet och på jobbet

Ari Riabacke: Att våga är att vinna – i livet och på jobbet

29
Mar
29 Mar

17:30
Hemerycksalen
350 kr

Längd: 2x45 min
Biljettsläpp: 10 februari 2017
Arrangör: Louis De Geer

Köp biljett

Kan vi leda oss själva?

Har du känt att du vill mer, att du inte riktigt vågar ta nästa steg eller att du inte vet vilka dina drömmar är? Ari Riabacke talar om hur vi kan leda oss själva och andra i en snabbt föränderlig värld, om vikten att vara sig själv och att våga mer för att nå uppsatta mål – i livet och på jobbet. Ari kommer garanterat att injicera era hjärnor med nya idéer om hur ni ska få saker och ting gjorda för att skapa det liv ni vill leva.

Ari´s inspirerande, tankeväckande och omtumlande föreläsning har förändrat enskilda människor liv och ökat otaliga företags lönsamhet. På sitt alldeles egna sätt roar och berör Ari i samma andetag och när man lyssnat på Ari så kommer de allra flesta att se på sig själv, livet och tillvaron utifrån ett helt nytt perspektiv.

Hans personliga, ärliga och nakna spaningar om att ”göra det man kan, med det man har, där man är” har fått tusentals människor att inse att mycket mer än man tror är möjligt, om vi väljer att gå emot våra rädslor. Han lämnar ingen oberörd – törs du lyssna?

Vem är Ari Riabacke?

Ari är arbetarpojken från Norrköping som gjort resan från uppväxt i miljonprogramsområde till doktorshatt. Hans liv har tagit märkliga och oväntade vägar och det har gett honom kraft att rikligt dela med sig enligt devisen ”När du funnit stigen bakom snåren, berätta om den, inte vart den leder, bara att den finns.” (citat A. Carlberg)

Ari Riabacke är känd från TV4 Morgonsoffan, Malou efter tio och P4 Extra. Ari är i Dagens Industri rankad topp tre bland näringslivstalarna i Sverige, nominerad till Stora Talarpriset och av Speakersforum nominerad till International Guest Speaker of the year. Ari är Fil. Dr. i Beslutsfattande, Civ. Ek och Ek. Mag. i Organisation & Ledarskap och sedan 1999 medlem i Decide Research Group vid Stockholms Universitet.

Röster om Ari

Sällan har jag varit med om en sådan överförtjust publik som efter Aris föreläsning på Motivationsdagen. Och jag kan lätt förstå dem – på blotta 35 minuter fick han folk att både skratta, gråta och rysa. Dessutom verkar han ha ingjutit en rejäl dos med hopp, mod och kämparglöd i många av lyssnarna. Applåderna ville inte ta slut, något som senare även syntes svart på vitt i deltagarnas utvärderingar: Att snitta på 4,9 av 5 när flera hundra åhörare ska tycka till är helt enormt bra! I Ari har vi sannerligen en talare i absolut toppklass!

– Caroline Bankler – arrangör av bl.a. Motivationsdagen

Att lyssna på Ari är oerhört spännande, lärorikt och inte minst underhållande och precis som en bra film väcker det nya tankar för lång tid framöver.”

– Ursula Tengelin, Generalsekr. Cancerfond. 2003 – 2011

Ari Riabacke är en av Skandinaviens i särklass starkast lysande stjärnor på föreläsarhimlen. På ett mästerligt sätt når han publiken med sin unika kunskap och ett budskap som ruskar om, inspirerar och hjälper människor att våga mer!

– Mia Törnblom, MT Ledarskap

Övrig info

17.30 startar föreläsningen som sedan pågår i 2 x45 min. I pausen serveras kaffe & smörgås. Välkommen!

Du kanske också är intresserad av

19:30 De Geerhallen
17:00 Värmekyrkan
19:30 De Geerhallen
19:00 De Geerhallen
Alla evenemang
2017-03-28T16:41:52+00:00 10 februari 2017|