Alla är sämst – av och med Mattias Alkberg

Alla är sämst – av och med Mattias Alkberg

24
Nov
24 Nov

19:30
Flygeln
295 kr

Längd: Ca 2h inkl. paus
Biljettsläpp: 18 april 2018
Arrangör: Louis De Geer

Köp biljett

En föreställning av och med Mattias Alkberg

Alla är sämst är en två timmar lång musikföreställning av och med Mattias Alkberg. Två akter där Alkbergs musik från sina 15 år som soloartist löper som en röd tråd.

Alla är sämst handlar om tiden. Inte bara samtiden utan tiden som kontext, som begrepp och som argument. Finns tid? Finns kronologi? Vad är frihet? Vad är fångenskap? Vad är livet?

Det handlar också om ensamheten, sportkillarna, kulturtanterna, grannarna, vännerna, familjerna, maskinerna, borgarna, hajarna, klackarna, lönerna, drönarna, stjärnorna och så vidare och så vidare. Om att skriva ut och bort sig själv, allmängiltiggöra. Och om musiken såklart. Att lyssna och känna sig lyssnad på.

Mattias Alkberg och hans band delar scenen med skådespelaren Kristine Gulbrandsen. Manus är skrivet tillsammans med Linda Wincent som också står för regi. Föreställningen är en samproduktion mellan Teg Publishing, United Stage och Norrbottensteatern.

Vi är glada för att vi kan erbjuda Norrköping denna upplevelse, det blir också det enda besöket man gör i Östergötland under turnén!

Mattias Alkberg är artist och poet. Han har sedan 1992 släppt 28 album och åtta böcker. Tidigare har föreställningarna Mattias Alkbergs Begravning och Personer satts upp på bland annat Dramaten och Orionteatern. Med Alla är sämst tar Alkberg för första gången ett samlat grepp på hela sitt musikaliska verk.

Mingeltallrik i Flygeln

Boka mingeltallrik

Pausmeny

Boka pausmeny

Du kanske också är intresserad av

fre 23 Nov

Creedence Tribute

19:30 Flygeln
sön 25 Nov

Freddie Forever

18:00 De Geerhallen

Slutsålt

19:30 De Geerhallen

Slutsålt

Alla evenemang
2018-11-01T11:12:48+00:0018 april 2018|